background

Een huis kopen

U wilt een woning kopen en vraagt zich af of een aankoopmakelaar inschakelen voor u verstandig is? Graag adviseren wij u hierover. Ook in een overspannen woningmarkt kan een aankoopmakelaar uiteraard geen ijzer met handen breken maar een goed én eerlijk advies is voor u het meest waardevol.

In grote lijnen ziet het proces met uw aankoopmakelaar van Reunis Vastgoed Makelaars en Taxateurs er als volgt uit. Uiteraard zullen we in overleg met u het plan van aanpak bespreken.1. Bezichtiging

Heeft u een huis naar uw wens gevonden? Laat het ons weten en wij zullen u ons advies geven voor het vervolg van het traject. Doorgaans doet u zelf de 1e bezichtiging en komen wij pas in beeld bij een 2e bezichtiging waarbij wij de woning voor u positief kritisch kunnen bekijken. Wij controleren alle belangrijke stukken om vervolgens een juiste waarde te bepalen van de woning.2. Aankoop

Na overleg met u wordt een bod geformuleerd en voeren wij voor u de onderhandeling met de verkoper of de verkopend makelaar. De verkoper draagt zorgt voor de koopovereenkomst welke wij voor u zullen controleren. Hierna tekent u de koopovereenkomst.3. De (sleutel)overdracht.

Eindelijk is het zover: u krijgt de sleutel van uw nieuwe woning. Uw aankoopmakelaar gaat met u mee naar de eindinspectie zodat u onbezorgd uw nieuwe woning kunt betrekken.
 
 

Afspraak maken