background

Waardeadvies

Soms heeft u behoefte aan een actueel inzicht in de marktwaarde van uw woning. Tegelijkertijd betekent dit nog niet dat u direct een uitgebreid taxatierapport nodig heeft.  Om verschillende redenen kan het van belang zijn om inzicht te hebben in de waarde van uw huidige woning. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u verkoopplannen heeft of u wilt de mogelijkheden onderzoeken om uw huidige hypotheek over te sluiten om zodoende uw maandlast te verlagen. Maar ook als het gaat om een verbouwing die wilt (laten) uitvoeren of u wenst uw woning te gaan verduurzamen. Wat is waarde-effect op uw woning doordat u extra isolerende maatregelen neemt of bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen overweegt?
 


In al deze situaties zijn wij u graag van dienst met een gratis waardebepaling van uw woning. Geen officieel taxatierapport maar wel een gedegen en betrouwbaar advies.
 


Neem contact op met ons kantoor of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Direct aanvragen!

Wil je ook weten wat de waarde is van jouw woning? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in de plannen.